PANASONIC

SYDNEY

Challenge

Design the new head office over two levels to inspire 'built in genius' and reflect the brand as a trusted, highly innovative leader in technology.

In addition, the client wanted to break down the silos within their diverse business to facilitate greater idea sharing and interaction.

Solution

The design inserts colour and creative detailing into the exposed building shell, offering staff flexible workspaces and collaborative areas to improve communication and productivity.

Hot-desking accommodates out-of-office sales staff while hubs provide alternative workspaces.

Outcome

A 3,000sqm fit-out evokes energy and dynamism in a sustainable workspace.

The planning facilitates individual roles but allows it to work as one interactive organisation with a revitalised brand-aligned corporate culture.